Prima pagina Competente Dotari Aparatura Proceduri Ce zic pacientii Contact


Ce zic pacien�ii

N.P., de meserie t�mplar.

Diagnostic: hernie de disc L5-S1 cu radiculopatie stanga acuta (nerv sciatic) cu VAS=10 (scala vizuala analogica a durerii)

*mentiune: nota 10 = nota maxima pt. durere

Dupa un control radiologic din cauza durerii de spate in zona lombara si cu iradiere pe piciorul stang,am descoperit ca e posibil sa am o hernie de disc L5-S1.Am fost trimis la neurolog care mi-a prescris tratament injectabil si odihna la pat 14 zile.dupa 14 zile nu s-a schimbat nimic si am revenit la controlul neurologic.Mi-a fost prescris alt tratament cu tablete si odihna la pat alte 14 zile.Nimic nu s-a schimbat in bine,din contra,lucrurile s-au inrautatit si am revenit la medic,care vazand ca terapia medicamentoasa nu are rezultate,mi_a facut bilet de trimitere direct la neurochirurgie.Atunci m-am speriat si am intrebat pe cine intalneam in cale despre problema mea.Asa am primit numarul de telefon al domnisoarei terapeut Iulia Dragoi,care in trei saptamani m-a scapat de durerea de pe picior si din coloana lombara.In cabinetul ei am beneficiat de exercitii de neurotensiune(mi-au fost puse in tensiune in diferite pozitii,nervii si coloana vertebrala),mobilizari pasive ale coloanei lombare,tractiuni vertebrale pe masa de tractiuni mecanice si am efectuat un program de exercitii functionale carem-au ajutat sa reiau mobilitatea spatelui si forta musculaturii spatelui si abdomenului.

Ii multumesc din suflet pentru ca a reusit sa ma puna pe picioare,nu mai am dureri si am fost informat foarte bine in legatura cu problema pe care o am si am fost invata cum sa ma comport cu o hernie de disc in asa fel in cat sa nu mai am recidive in viitor.
A.J.- operator calculator

pasionat de jocul amical de fotbal.

Diagnostic: hernie de disc C3-C4 postraumatica

In urma unei accidentari la fotbal, la controlul medical mi-a fost depistata o hernie de disc cervicala posttraumatica.Aveam dureri foarte mari,chiar insuportabile si nu puteam misca capul in nici o directie.Acest traumatism mi-a schimbat viata in sens negativ.Mi-a fost alterata calitatea vietii si participarea in activitati sportive si recreative.Medicul de familie mi-a recomandat sa fac o evaluare clinica in cabinetul d-rei Iulia Dragoi.Am stat de vorba mai bine de o ora,timp in care mi-a fost facut un consult clinic foarte atent si s-a decis un program de recuperare functionala care ar fii trbuit sa-mi rezolve problema in maxim 4 saptamani.Am participat la recuperare de 3 ori pe saptaman in intervalul celor 4 saptamani si am fost informat cum sa-mi incep managementul problemei mele de coloana la domiciliu,inca din prima zi de tratament.In cabinet am facut multe tractiuni si mobilizari cervicale tridimensionale pasive,tehnici musculare si foarte multe exercitii pentru reluarea fortei musculare si a stabilitatii la nivelul articulatiilor cervicale,pe care le simteam instabile ori de cate ori miscam capul.Durerea a cedat in cele 4 saptamani de recuperare si mi-am dobandit functionalitatea maxima a gatului.Am reanceput la scurt timp partidele de football fara probleme iar activitatea la servici(la calculator)mi-o pot desfasura in mod normal.

Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute in cabinetul Fast Therapy,si sunt bucuros ca beneficiez de evaluari periodice care au rolul de a ma tine sub supraveghere cel putin 6 luni.
F.T. - operator pe calculator

Pasiuni: fotbal, ski.

Diagnostic: ruptura totala de ligament incrucisat anterior si leziune partiala de menisc intern posttraumatic

Operatia a fost efectuata in data de 23 Martie 2010 cu succes,iar recomandarea medicului ortoped a fost sa stau in repaus 14 zile si cat mai putin efort depus. Medicul meu de familie, in schimb, mi-a recomandat sa vorbesc cu Iulia pentru terapie manuala,unde in urma evaluarii am fost informat de durata si continutul tratamentului de recuperare(~ 6 luni pentru reluarea capacitatii totale sportive),lucru care pana atunci nu a fost mentionat de nici un medic sau kinetoterapeut cu care am vorbit. Vreau sa mentionez ca am contactat cateva cabinete de kinetoterapie clasice unde recamandarile erau de 14 zile de repaus, iar dupa aceea tratamentul consta in sedinte cu ultrasunete si gimnastica medicala. A doua zi dupa operatie am inceput recuperarea cu Iulia,iar din a treia zi am mers deja fara carja. Recuperarea a constat in terapie manuala(mobilizari pasive facute de Iulia pe articulatia genunchiului), ultrasunet cu program special pentru cicatrici, program special pentru edemul infalamtor, masajul cicatricilor si al articulatiei genunchiului,un program foarte intens de exercitii functionale pentru recuperarea fortei, a mobilitatii si a stabilitatii ligamentare. Am petrecut in primele 3 saptamani de recuperare aproximativ 3-5 ore in cabinetul fkt Iulia Dragoi si am primit si exercitii de efectuat la domiciliu.In urmatoarele saptamani durata sedintei a scazut la 2 ore pe zi datorita constrangerilor de timp pur personale. Evolutia postoperatorie a fost constanta si pozitiva si sunt multumit de rezultatele obtinute. La zece saptamani de recuperare am inceput alergarea fara probleme. Pot sa adaugca recuperarea dupa asa o interventie cu plastie de ligament incrucisat anterior (cu tendoanele muschilor hamstrings), este de durata lunga, insa sub supravegherea Iuliei si a colegei sale Oana,rezultatele nu vor fii decat pozitive.Copyright © 2009-2014 Fast Therapy. Toate drepturile rezervate